diumenge, 6 d’octubre del 2013

La BioNeuroEmoció m’emociona

La BioNeuroEmoció m'emociona

El meu nom és Albert Vives, vaig néixer el 24 de desembre de 1985 a Granollers. Des de fa anys he estat interessat en buscar eines i metodologies que puguin ser aplicades en a mi mateix i a les persones per tal de poder contribuir a un canvi real en la societat a tots els seus nivells. Sempre he cregut que els grans canvis socials i de la humanitat comencen per un mateix.

Aquesta motivació per canviar el món m'ha portat a cursar estudis i treballar en els camps de la Integració Social (Centres de menors, unitats terapèutiques, centres socials) i en Educació Infantil (Jardins d'Infància, centres d'educació especial), esperant aportar en el món social i de l'Educació alguna d'aquestes estratègies de canvi.

Però un bon dia descobreixo la Bioneuroemoció i me'n adono de que aquest concepte va molt més enllà d'unes tècniques sinó que acaba sent una manera de viure i d'entendre la vida,  un motor de canvi molt potent a nivell global, és en aquest moment que decideixo formar-me per exercir com especialista en Bioneuroemoció.
 
 
I què és la Bioneuroemoció ?

La Bioneuroemoció és una metodologia científica reconeguda i aplicada per països com Cuba, la qual es basa en esbrinar i acompanyar a les persones a l'alliberament d'aquelles emocions ocultes en el nostre inconscient que no som capaços d'expressar per raons de cultura i de creences, però que si que es manifesten en la nostra vida amb forma de diferents simptomatologies com: desordres psicològics, econòmics, relacionals, de salut... En alliberar-nos d'aquestes emocions ocultes en el nostre inconscient, els símptomes i els seus efectes disminueixen o desapareixen per complert.




Fascinant no? Però perquè la meva biologia i la meva vida s'expressen d'aquesta manera ?

En l'Univers tot és informació, la malaltia i les situacions de vida que es repeteixen esdevenen un missatgeres, són programes de supervivència creats per la pròpia biologia per a suprimir l'estrès que produeixen tots els conflictes que afecten als éssers vius. Per tan són una porta oberta que ens permeten accedir a la solució d'uns conflictes dels quals no hem estat conscients.

 

Com es duu a terme l'abordatge d'aquestes emocions bloquejades?


Tot és cíclic: el dia i la nit, les estacions, els anys, etc. De la mateixa manera passa amb les nombroses repeticions d'esdeveniments que ens esdevenen a la vida com símptomes de salut, esdeveniments remarcables, excepcionalitats, etc... Aquests cicles inscrits i memoritzats a les nostres cèl·lules ens permet prendre consciència de la font dels nostres conflictes. Preguntant des de quan es manifesten els símptomes, podrem anar esbrinant a on es localitza la font del conflicte. El conflicte es pot localitzar únicament en un esdeveniment concret, però també pot situar-se en diversos conflictes i que aquest sigui acumulatiu i vessi com una gerra d'aigua, o bé com explico més endavant es trobi localitzat al naixement i primers anys de vida, o bé heretem memòries dels nostres familiars.


El Projecte Sentit, és allò que els nostres pares van pensar, sentir i desitjar inconscientment en el moment de la concepció, fins als 3 anys i que roman vinculat a les nostres vides fins que som conscients. Alguns aspectes presents en el projecte sentit són:

Si s'és desitjat o no, el sexe que volien, allò que el nou nat aportarà a la parella o a la família, l'estat emocional dels pares especialment de la mare... Determinant aspectes de la nostra vida.

El Transgeneracional, és la informació que l'inconscient biològic desa i que el clan familiar transmet de generació en generació perquè un conflicte es pugui resoldre en generacions posteriors.

Per tan en la majoria de símptomes que experimentem en la nostra vida contemporània tenen una influència directa i molt determinant amb experiències, secrets, emocions no expressades dels nostres ancestres.

És a través de les professions, noms, símptomes, dates de naixements i defuncions, semblances físiques, conductes, que podem saber amb quins personatges del clan estem afectivament units i procedir a la terapèutica.


Un cop s'ha pres consciència de quines són les emocions bloquejades o els programes que heretem dels nostres familiars, es passa a realitzar la alliberació emocional i els dols. Per dol entenem l'acte conscient de tallar aquests programes com un acte de consciència i d'alliberament envers un mateix i el propi arbre.

L'important és que el client senti l'emoció, la visqui, la perdoni. En el moment que la perdona i l'accepta sense cap judici, aquesta s'allibera.


Jo no et podria acompanyar per un lloc pel qual mai hi he estat.
En Bioneuroemoció, és el client el que es sana a sí mateix mitjançant la presa de consciència i els canvis emocionals oportuns, la feina de l'especialista és la de acompanyar en aquest procés a partir de l'experiència pròpia en el camí de l'autosanació  i a través de les diverses eines de les quals disposa i que l'acompanyant coneix desprès d'haver-les experimentat en diverses ocasions. 

Ens trobem doncs davant d'una metodologia que pot aportar molta llum i altres perspectives perfectament complementàries en una infinitat de camps en els quals jo m'hi sento molt interessat, des de la salut, passant per la educació, l'autoconeixement, la pau, la prosperitat. I tot d'una manera subtil, respectuosa amb el client, sense cap imposició, sense efectes secundaris i amb un gran aprenentatge sota el braç, que és endur-se la capacitat de perdonar, d' acceptar les coses tal i com són, i entendre que estem fets d'informació amb l'anhel de reconèixer de nou l'autèntica identitat que som. La Bioneuroemoció em demostra que els canvis globals comencen i acaben per un mateix. És per tot això que la Bioneuroemoció m'emociona.




Telf: 605 200 431
info@terapiesgranollers.com
Terapies a Granollers
Reiki, Masajes, Kinesiología, Constelaciones familiares, Terapia integrativa, Naturopatía, Flores de Bach, Reflexología podal, Osteopatía.
[Web] www.terapiesgranollers.com
[Blog] terapiesagranollers.blogspot.com
[Twitter] @terapiesgranoll
[Facebook] www.facebook.com/terapiasgranollers
Plaça Arts 10  - 08401 Granollers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entradas populares